Kattavat palvelut teollisuuden kunnossapitoon

Yhteystiedot

JL Work Force Oy on teollisuuden kunnossapidon asiantuntija. Palvelemme asiakkaiden tarpeiden mukaan koko Suomessa.

 

Saat meiltä koulutetut laippaliitosasentajat teollisuuden kunnossapitotöihin sekä työnjohdon töiden suunnitteluun ja valvontaan. Hoidamme suuret ja pienet projektit ja toimeksiannot varmalla ammattitaidolla.

 

Lue lisää kunnossapitopalveluistamme ja ota yhteyttä!

Kunnossapitoa asiakkaan tarpeisiin 24/7

Koulutetut laippaliitosasentajamme tekevät asennukset SFS-EN 1591-4 -standardin mukaisesti, asianmukaisilla materiaaleilla ja työvälineillä. Työnlaatu on korkea, ja lisäksi palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja joustavasti.

 

Tarjoamiamme kunnossapitotöitä ovat mm. säiliöiden, kolonnien, uunien, reaktoreiden, suodattimien, kuljettimien ja lämmönvaihtimien

  • sokeointi ja avaus, sulku ja sokeiden poisto
  • osien yms. irrotus-, asennus- ja vaihtotyöt
  • mekaaniset puhdistukset, korjaukset
  • venttiilien irrotukset ja asennukset
  • sekä alas- ja ylösajo ja laitos-/turvallisuushenkilön työt.

Olemme palveluksessasi koko Suomen alueella. Teollisuuden kunnossapidon päivystysnumero on 020 155 0600. Sähköpostitse tavoitat kunnossapitotiimimme osoitteesta asentajat@jlworkforce.fi.

Työn suunnittelu ja valvonta ammattitaidolla

Laippaliitosasentajien lisäksi voit palkata kauttamme työnjohdon suuriin ja pieniin projekteihin. Työnjohtomme hoitaa töiden suunnittelun alkumetreiltä asti ja pitää huolen, että ne viedään loppuun asti suunnitelmien mukaan. Työnjohdon tehtäviin kuuluu valvoa, että kunnossapito- ja asennustyöt etenevät turvallisesti, täsmällisesti ja oikein.

 

Tarvitsit tukea ja osaamista sitten mihin työvaiheeseen tahansa, ota meihin yhteyttä. Me hallitsemme teollisuuden kunnossapidon ja löydämme oikeat ammattilaiset juuri sinun projektiisi. Osaamiseemme luottavat jo lukuisat teollisuudenalan yritykset.

 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tai kysy lisätietoa palveluistamme! Vastaamme tiedusteluihin viivyttelemättä sekä puhelimitse että sähköpostitse.