Rakentamisen asiantuntija palvelee koko Suomen alueella

Ota yhteyttä

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

 

Jos haluat kysyä lisää rakennuspalveluistamme, ota rohkeasti yhteyttä Petri Pankalahteen soittamalla numeroon 040 634 5345 tai sähköpostitse petri.pankalahti@jlworkforce.fi.

 

Annamme mielellämme lisätietoa rakennuspalveluistamme. Muut yhteystiedot löydät yhteystietosivultamme.

Palvelemme joustavasti ja ketterästi yrityksiä Etelä- Suomessa. Kerro rakennustarpeistasi, ja me annamme sinulle tarjouksen.

 

Tarvitsetko apua työmaan perustamisen käytännön tehtäviin tai projektin varaston perustamiseen? Me hoidamme tarvittavan kaluston ja työntekijät varasto- tai huoltotehtäviin työmaalle. Kattavan tiimimme ansiosta löydämme osaajat pikaisellakin aikataululla. Asiakkaisiimme kuuluu rakennus- ja teollisuusalan yrityksiä laidasta laitaan. Liity sinäkin tyytyväisiin asiakkaisiimme!

Ammattitaitoiset rakennusmiehet työmaille

Palvelemme rakennusalan yrityksiä erilaisissa työvoimatarpeissa. Löydät kauttamme työmaille esimerkiksi kokeneet rakennusmiehet sekä motivoituneet rakennusapumiehet. Oli kyse sitten laajemmasta rakennusprojektista tai pienemmästä täydennystarpeesta rakennustiimissäsi, olemme palveluksessasi.

 

Myös työturvallisuus on erikoisalaamme. Jos haluat varmistaa, että rakennustyöt etenevät työmaallasi turvallisesti ja suunnitelmien mukaan, ota meihin yhteyttä. Järjestämme rakennusvalvonnan työmaallesi ja pidämme huolen, että kaikki on kunnossa myös rakennusturvallisuuden osalta.

 

Palveluksessamme työskentelee kokeneita ja koulutettuja rakennusalan ammattilaisia, ja järjestämme tiimillemme itse tarvittavat täydennyskoulutukset.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Jos haluat kysyä lisää rakennuspalveluistamme, ota rohkeasti yhteyttä Petri Pankalahteen soittamalla numeroon 040 634 5345 tai sähköpostitse petri.pankalahti@jlworkforce.fi. Annamme mielellämme lisätietoa rakennuspalveluistamme. Muut yhteystiedot löydä yhteystietosivultamme.

 

Palvelemme eteläsuomalaisia yrityksiä joustavasti ja ketterästi. Kerro rakennustarpeistasi, ja me annamme sinulle tarjouksen. Kattavan tiimimme ansiosta löydämme yleensä osaajat rakennustarpeisiin pikaisellakin aikataululla.

 

Palvelualueemme kattaa koko Suomen, ja asiakkaisiimme kuuluu rakennus- ja teollisuusalan yrityksiä laidasta laitaan. Liity sinäkin tyytyväisiin asiakkaisiimme!

Kirjoita teksti tähän

  • Esimerkki tunniste Aliteksti